به وبسایت وکیل سارا وطن دوست خوش آمدید
وکیل سارا وطن دوستوکیل سارا وطن دوستوکیل سارا وطن دوست
09199092966
تهران، فلکه دوم صادقیه بلوار آیت الله کاشانی بین اباذر و مهران پلاک ۶۳ طبقه اول واحد ۶
طلاق توافقی

طلاق توافقی با کمترین هزینه و سریعترین زمان ممکن.

یک ازدواج ممکن است به روشهای متعددی پایان یابد .یک رابطه زناشویی به هر دلیلی ممکن است دچار ضعف شده و زوجین علی رغم تلاشهای خود برای حل معضلات زندگی زناشویی در این امر ناموفق بوده و نهایتا تصمیم به جدایی بگیرند. یکی از راه های انحلال ازدواج طلاق است و طلاق خود اقسام مختلفی دارد که ما در این مقاله قصد داریم در مورد طلاق توافقی صحبت کنیم و به تمام سوالاتی که در این مورد دارید پاسخ دهیم.

اقسام طلاق بر اساس درخواست کننده آن

  1.  طلاق یک طرفه از جانب زوجه (طلاق به درخواست زن)
  2.  طلاق یک طرفه از جانب زوج ( طلاق به درخواست مرد)
  3.  طلاق توافقی ( طلاق به درخواست زن و شوهر)

همانطورکه میدانید طلاق توافقی سریعترین ، ساده ترین و کم دغدغه ترین مسیر برای جدایی زن و شوهر می باشد چراکه در این نوع طلاق زوجین هردو راضی به جدایی بوده و برای طلاق بایکدیگر توافق دارند و در صلح و آرامش از یکدیگر جدا می شوند.

در مورد طلاق یکطرفه از جانب زوج و زوجه در مقاله های طلاق یکطرفه صحبت کرده ایم و در این مقاله منحصرا به طلاق توافقی می پردازیم که امیدواریم بعد از مطالعه آن پاسخ تمام سوالات خود را بگیرید.

توصیه :توصیه وکیل سارا وطن دوست به زوجینی که قصد طلاق دارند این است که پیش از اقدام برای تقدیم دادخواست طلاق اقدامات لازم جهت ادامه زندگی مشترک از جمله مراجعه به مشاور خانواده ، در صورت لزوم مراجعه به روانپزشک ، کمک از بزرگترهای خانواده و اقدامات دیگری که هرچند ناچیز ممکن است در استحکام و پایداری خانواده و زندگی مشترک موثر باشد، انجام دهند چراکه برای جدایی و طلاق هرگز دیر نیست و بهتر است آخرین گزینه و راه حل طلاق باشد .

ما مفتخریم که در بسیاری از پرونده هایی که زوجین یا یکی از آنها به دفتر مراجعه کرده اند با همفکری و صحبت با زوجین موفق به ایجاد صلح و سازش بین آنها شده ایم و این تلاش برای تداوم یک زندگی زناشویی بویژه کسانی که دارای فرزند مشترک هستند برای ما نهایت مسرت و خوشحالی است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره  طلاق توافقی با این شماره 02144084512 بگیرید.

طلاق توافقی

طلاق توافقی یعنی چه؟زمانیکه زوجین تمام تلاش خود را برای تداوم زندگی مشترک انجام داده ولی به نتیجه ای نرسیده اند نهایتا تصمیم به جدایی و پایان دادن به زندگی مشترک می کنند. در این نوع طلاق یا زوجین از ابتدا کش مکش و تنش زیادی با یکدیگر ندارند یا اینکه بعد‌ از کش مکش و دعوای بسیار نهایتا بایکدیگر به توافق رسیده اند یعنی هیچ یک از زوجین ظاهرا مخالفتی با طلاق نداشته و بعد از توافق بر سر مسائل مشترک زندگیشان مانند حقوق مالی زوجه ، حضانت فرزندان ، اموال مشترک و … برای طلاق توافقی اقدام می کنند.

آیا در طلاق توافقی ، توافقات زوجین باید کتبا نوشته شود ؟

درصورتیکه زوجین حقیقتا به توافق رسیده و به یکدیگر اعتماد دارند قانونا نیازی به درج کتبی توافقات نیست چراکه در جلسه رسیدگی کلیه توافقات توسط قاضی از طرفین یا وکلای آنها پرسیده شده و در رای صادره قید می شود ولی به دلایل غیرقابل پیش بینی ممکن است هریک از زن و مرد پیش از جلسه دادرسی از توافقاتی که شفاها بایکدیگر داشته اند صرف نظر کنند بنابر این بهتر این است که تمام توافقات کتبا قید شده و توسط زوجین با حضور دو شاهد امضا شود یا اینکه توافقات در دفترخانه بطور رسمی نوشته و امضا شود تا بعدها هیچ شک و شبه ای در آن بوجود نیاید.

آیا در طلاق توافقی زن باید مهریه ی خود را ببخشد؟

سوالی که بسیاری از زوجین در خصوص طلاق توافقی دارند این است که آیا در طلاق توافقی مهریه بخشیده می شود یا خیر ؟ در پاسخ باید عرض نماییم که در طلاق توافقی نیازی نیست که حتما مهریه بخشیده شود و این امر کاملا در اختیار زن و شوهر است که در توافقات خود چه تصمیمی گرفته اند، ممکن است آقا به این دلیل رضایت به طلاق دارد که خانم تمام یا بخشی از مهریه اش را در قبال آن بخشیده است و یا بدون بخشش مهریه توافق به طلاق کرده اند ولی رویه ی معمول در جامعه بدین شکل است خانم تمام یا بخشی از مهریه اش را در قبال طلاق می بخشد تا همسرش را راضی به طلاق نماید.

آیا زنی که حق طلاق دارد می تواند برای طلاق توافقی اقدام کند؟

وکالت در طلاق که در زبان عامیانه به آن حق طلاق می گویند به این معنی است که مرد طی وکالتنامه ای در دفترخانه به زن وکالت می دهد تا بتواند با گرفتن وکیل از جانب او و بدون نیاز به حضور مرد با مراجعه به دادگاه با گرفتن حکم دادگاه اقدام به طلاق خود نماید. این وکالت ممکن است ضمن عقد ازدواج یا بعد‌از آن به زن داده شود ولی نکته مهم این است که وکالت در طلاق هرچند بصورت شرط ضمن عقد داده شده باشد می بایست حتما بصورت رسمی در دفترخانه طی وکالتنامه ای مستقل به زن اعطا شود تا مورد قبول محاکم باشد.همچنین ممکن است این وکالت در زمان بروز اختلاف و تصمیم زوجین به جدایی به زن داده شود که در اینصورت زوجین اصولا با یکدیگر به توافق رسیده و برای سهولت در امر طلاق ، مرد وکالت در طلاق را به همسرش می دهد و درواقع زن از جانب مرد وکیل میشود که خودش را طلاق دهد ولی چون قانون می گوید برای مراجعه به دادگاه یا خود اصیل باید حضور داشته باشد یا وکیل دادگستری ، زن با دادن وکالت از طرف همسرش به وکیل دادگستری می تواند اقدام به طلاق نماید و دادخواست با عنوان طلاق توافقی ثبت می شود.

برای مشاوره رایگان طلاق توافقی با وکیل سارا وطن دوست با این شماره 09199092966 بگیرید

طلاق توافقی

 

طریقه اقدام به طلاق توافقی چگونه است؟

مراحل طلاق توافقی:بعد از توافق زوجین برای طلاق به ترتیب ذیل اقدام می شود

  1. ثبت نام در سامانه تصمیم و مراجعه به مراکز مشاوره :کافیست یکی از زوجین با مراجعه به سایت تصمیم که زیر نظر بهزیستی می باشد با پر کردن فرمهای مربوطه در سامانه ، ثبت نام کرده و بعد از آن زوجین باید در تاریخهای تعیین شده به نزدیکترین مرکز مشاوره به محل سکونت خود مراجعه نمایند که بعد از ۵ جلسه مشاوره ، مرکز مربوطه یک گواهی مبنی بر عدم امکان صلح و سازش بین زوجین صادر می کند که بعد از آن زوجین می توانند دادخواست خود را تقدیم نمایند.
  2. تقدیم دادخواست طلاق توافقی:زوجین با در دست داشتن مدارک خود و گواهی مرکز مشاوره باید به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواستشان را ثبت کنند بعد از ثبت ، دادخواست توسط دفتر خدمات قضایی به دادگاه خانواده محل سکونت زوجین ارجاع می شود.
  3. ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف:با توجه به اینکه در دعاوی خانواده بویژه طلاق ممکن است زوجین بعد از اقدام پشیمان شده یا وساطت و پادرمیانی افرادی که هیچ یک از طرفین را نمی شناسند آنها را از اقدام برای طلاق منصرف نماید رویه دادگاههای خانواده بدین صورت است که ابتدا پرونده به شورای حل اختلاف فرستاده می شود و در آنجا با تشکیل جلسه رسیدگی از طرفین دعوت می شود که با یکدیگر صلح و سازش نمایند که در صورت سازش و آشتی پرونده مختومه می شود و در غیر اینصورت پرونده به دادگاه خانواده برای صدور گواهی عدم امکان سازش عودت داده می شود.
  4.  رسیدگی دادگاه و صدور گواهی عدم امکان سازش:بعد از ارجاع پرونده به یکی از شعب دادگاه خانواده و تعیین وقت رسیدگی ، دادگاه با حضور زوجین یا وکلای آنها رسیدگی را انجام داده و بعد اقدام به صدور گواهی عدم امکان سازش می نماید که با توجه به اینکه آرای صادره از دادگاه بدوی قابل تجدیدنظر و بعد از آن قابل فرجامخواهی در دیوان عالی کشور است چون توافق صورت گرفته زوجین طی لایحه ای حق تجدیدنظر و فرجامخواهی خود را ساقط می کنند تا دیگر نیازی به قطعی شدن رای بعد از گذشت چهل روز نباشد و همان روز قطعیت رای صادر شده و زوجین می توانند به دفتر طلاق مراجعه کنند.
  5. ثبت طلاق در دفتر طلاق :آخرین مرحله از طلاق توافقی مراجعه زوجین یا وکلای آنها به دفتر طلاق و اجرای صیغه طلاق توسط دفتردار می باشد که با ارائه گواهی عدم بارداری زوجه ، رای دادگاه، گواهی قطعیت رای ، شناسنامه های زوجین و عقدنامه انجام می پذیرد.

وکیل سارا وطن دوست را در اینستاگرام دنبال کنید.

زمان عده زن در طلاق توافقی چقدر است؟

عده زن در طلاق توافقی مانند طلاق از طرف زوج یا زوجه همان سه طهر (سه ماه) است و یعنی بعد از طلاق زن می بایست سه بار عادت ماهیانه و پاک شود که با توجه به اینکه اصولا زنان در ماه یکبار دوره قاعدگی دارند همان سه ماه را به عنوان عده در نظر می گیرند ولی اگر زن باردار باشد باید تا زمان زایمان عده نگه دارد حتی اگر کمتر از سه ماه به وضع حملش مانده باشد.

آیا بعد از ثبت طلاق توافقی زن و شوهر می توانند به هم رجوع کنند؟

در طلاق توافقی درصورتیکه در رای صادره طلاق رجعی قید شده باشد ، زن و شوهر می توانند در مدت عده به هم رجوع کنند که این رجوع باید در دفتر طلاق و شناسنامه های زوجین ثبت شود و بعد از رجوع تمام توافقات به جای خود باز گشته و همه چیز به حالت سابق بر می گردد. باید توجه داشت که رجوع می بایست حتما از طرف مرد صورت بگیرد و هر گفتار یا عملی که نشان دهنده بازگشت به زندگی زناشویی باشد برای رجوع کفایت می کند مثل اینکه مرد زن را در آغوش بگیرد یا به او بگوید که دوستش دارد در اینصورت رجوع اتفاق می افتد . برای رجوع نیازی نیست که زوجین دوباره عقد کنند ، همینکه رجوعشان را به دفتر ازدواج اعلام و ثبت کنندکافیست.در طلاق بائن امکان رجوع وجود نداشته و زن و مرد در صورت تمایل به بازگشت به زندگی مشترک می بایست مجددا عقد کنند.

طلاق توافقی چقدر زمان می برد؟

طلاق توافقی نیز مانند سایر دعاوی از زمان ثبت نام در سامانه تصمیم و تقدیم دادخواست تا ثبت طلاق پروسه ای چندین ماهه دارد گذراندن جلسات مشاوره باتوجه به تراکم پرونده در دادگاه خانواده محل زندگی زوجین از یک تا چهارماه ممکن است زمان ببرد و بعد از آن ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف و بازگشت آن به دادگاه نیز ممکن است بین یک تا دو ماه زمان ببرد و بعد از آن نیز تعیین وقت رسیدگی در دادگاه خانواده با توجه به تراکم پرونده ها ممکن است از دو هفته تا دو ماه طول بکشد همچنین صدور رای و ابلاغ آن به زوجین در برخی از شعب خانواده ممکن است تا یک ماه زمان بر باشد ، درواقع اگر زوجین خود بدون دخالت وکیل دادگستری اقدام به طلاق توافقی نماید تقریبا زمان زیادی طول می کشد تا پرونده به نتیجه برسد.

طلاق توافقی

 

چگونه در سریعترین زمان ممکن طلاق توافقی بگیریم؟

همانطورکه ملاحظه می کنید اگر طلاق توافقی توسط خود زوجین انجام شود ممکن است ماهها زمان نیاز داشته باشد و در بسیاری از موارد ممکن است یکی از زوجین با دیگری برای جلسات مشاوره و … همکاری نکند و پروسه طلاق را به تاخیر بیاندازد درصورتیکه قصد طلاق دارید و زمان آن برایتان اهمیت دارد یا نمیخواهید در جلسات مشاوره شرکت کنید ، کلا باید دعوای خود را تغییر دهید و به نحوی طرح دعوا کنید که دیگر نیازی به مراحل طلاق توافقی مثل جلسات مشاوره نباشد و در واقع با تغییر خواسته در جلسه رسیدگی به طلاق توافقی در سریعترین زمان ممکن طلاق بگیرید.

می توانید با مشاوره ای کوتاه با وکیل سارا وطن دوست از نحوه طرح دعوای طلاق اطلاع حاصل کرده یا با سپردن پرونده طلاق خود به راحتی و در کوتاهترین زمان ممکن یعنی کمتر از یک ماه با کمترین هزینه گواهی عدم امکان سازش گرفته و طلاق خود را ثبت کنید.

هزینه های طلاق توافقی

هزینه های طلاق توافقی شامل موارد ذیل می باشد:

  1. هزینه مراکز مشاوره : جلسه ای حدود ۱۰۰ هزار تومان (۵ جلسه)
  2. هزینه دادرسی : از ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان
  3. هزینه آزمایش عدم بارداری: ۱۰۰ تا ۱۴۰ هزار تومان
  4. هزینه مشاوره یا داوری : ۱۴۰ تا ۲۰۰ هزار تومان
  5. هزینه محضر : از ۱/۵ تا ۳ میلیون تومان

حق الوکاله طلاق توافقی :حق الوکاله ی طلاق توافقی از تقدیم دادخواست تا صدور حکم قطعی توسط وکیل سارا وطن دوست مبلغ ۷،۵۰۰،۰۰۰ تومان می باشد.

هزینه های طلاق توافقی بر عهده زن است یا مرد؟

هزینه هایی که در فوق به آن اشاره شد با توجه به توافقی بودن طلاق بستگی به توافقات زوجین دارد ولی معمولا هزینه ها بین زوجین تقسیم می شود ، گاهی نیز چون مرد به زن وکالت در طلاق داده است بطور کلی خود را کنار کشیده و در هیچ یک از مراحل طلاق حضور نداشته و هزینه ای را متقبل نمی شود و کلیه هزینه ها بر عهده زن می افتد.

برای مشاوره رایگان در خصوص طلاق توافقی با ما تماس بگیرید.

در پایان آرزوی ما این است زوجینی که با عشق و علاقه زندگی مشترک خود را آغاز کرده اند با همفکری و تبادل نظر و راهنمایی و مشاوره با افراد متخصص از اقدام برای طلاق صرفنظر کرده و تمام تلاش خود را برای بازسازی زندگی زناشویی و ادامه زندگی مشترک بکار بسته و در کنار هم همه مشکلات را حل کرده و از نو شرع کنند ، این امر ممکن است دشوار بنظر برسد لکن غیرممکن نیست.

پیام بگذارید

وکیل سارا وطن دوست

برای دریافت آخرین اخبار ، به روزرسانی ها ، تبلیغات و پیشنهادات ویژه ای که مستقیماً به صندوق ورودی شما تحویل داده می شود ثبت نام کنید.
نه ممنون
وکیل سارا وطن دوست
X