به وبسایت وکیل سارا وطن دوست خوش آمدید
وکیل سارا وطن دوستوکیل سارا وطن دوستوکیل سارا وطن دوست
09199092966
تهران، فلکه دوم صادقیه بلوار آیت الله کاشانی بین اباذر و مهران پلاک ۶۳ طبقه اول واحد ۶

وکیل طلاق توافقی

وکیل طلاق توافقی

وکیل طلاق توافقی در تهران و البرز توسط وکیل سارا وطن دوست در کمتر از یک ماه

وکیل طلاق توافقی کیست ؟

وکیل طلاق توافقی کسی است که زوجین برای انجام امور مربوط به طلاق توافقی به او مراجعه میکند .

یک رابطه زناشویی به هر دلیلی ممکن است دچار ضعف شده و زوجین علی رغم تلاشهای خود برای حل معضلات زندگی زناشویی در این امر ناموفق بوده و نهایتاً تصمیم به جدایی بگیرند.

یکی از راه های انحلال ازدواج طلاق است و طلاق خود اقسام مختلفی دارد که ما در این مقاله قصد داریم در مورد طلاق توافقی صحبت کنیم و به تمام سوالاتی که شما در این مورد دارید پاسخ دهیم.

پیش از اینکه به مبحث طلاق توافقی بپردازیم لازم است توضیح مختصری در مورد طلاق یکطرفه از جانب زن و شوهر ارائه شود.

اقسام طلاق بر اساس درخواست کننده آن

طلاق با توجه به اینکه چه کسی دادخواست آن را تقدیم میکند به سه دسته تقسیم می شود :

  1. طلاق یکطرفه از جانب زوجه(طلاق به درخواست زن)
  2. طلاق یکطرفه از جانب زوج ( طلاق به درخواست مرد)
  3. طلاق توافقی ( طلاق به درخواست زن و شوهر)

طلاق از طرف زوج

همانطورکه میدانید در قوانین کشور ما حق طلاق با مرد است یعنی مرد هروقت بخواهد قانوناً می تواند با تقدیم دادخواست طلاق به دادگاه خانواده و بعد از صدور گواهی عدم امکان سازش همسر خود را طلاق دهد.

اصولاً زوج در مورد طلاق با مشکل چندانی مواجه نیست و نیازی به اثبات دلیل برای طلاق ندارد . اگر زن ناشزه نباشد یعنی از همسر خود تمکین کند و مرد بدون دلیل بخواهد همسرش را طلاق دهد می بایست کلیه حقوق مالی زوجه از جمله مهریه ، نفقه ، اجرت المثل و نصف اموالی که در زمان زوجیت به دست آورده به او بدهد ولی در موردی که زن ناشزه است و از شوهرش تمکین نمی کند مرد می تواند با اثبات این امر در دادگاه و صرفاً با پرداخت مهریه ، برای طلاق اقدام نماید .

البته لازم به ذکر است که می تواند با تقدیم دادخواست اعسار و اثبات عدم تمکن مالی خود، مهریه را بصورت قسطی پرداخت کند.

برای مطالعه مقاله مربوط به طلاق به درخواست زوج یا مرد اینجا را کلیک کنید.

وکیل طلاق توافقی

 برای مشاوره رایگان با وکیل طلاق توافقی و برای امور پرونده های کیفری و حقوقی خود با وکیل سارا وطن دوست تماس بگیرید

طلاق از طرف زوجه

برخلاف مرد ، زن برای طلاق از همسرش مسیر دشواری پیش رو دارد چراکه حق طلاق با مرد است و زن نمی تواند بدون دلیل از همسرش طلاق بگیرد مگر اینکه طی یک وکالتنامه محضری وکالت در طلاق را از همسرش گرفته باشد . درواقع زن درصورتی می تواند طلاق بگیرد که طبق قانون در دادگاه خانواده ثابت کند که زندگی با شوهرش موجب عسروحرج او شده است یعنی بنابه دلایلی که دارد ثابت کند دچار سختی شده و قادر به ادامه زندگی با شوهرش نیست.

درصورتیکه مرد راضی به طلاق زن نباشد ، زوجه برای طلاق حتما نیاز به دلیل محکمه پسند دارد مانند اینکه همسرش نفقه او را به مدت 6 ماه پرداخت نکرده و الزامش نیز ممکن نشده یا مثلا همسرش بیماری مسری یا صعب العلاج گرفته که درمانپذیر نیست یا اینکه مرد دچار اعتیادی است که زندگی زناشویی را دچار اختلال کرده و علی رغم تلاش قادر به ترک اعتیاد نبوده و بسیاری از موارد دیگر که زن باید در دادگاه ثابت نماید.

در این نوع طلاق علاوه بر دلایل ارائه شده نظر قاضی شعبه مربوطه نیز بسیار اهمیت دارد چرا که رویه دادگاهها با یکدیگر متفاوت است و حتی در برخی موارد علی رغم اثبات موارد عسروحرج زن ، دادگاه حکم به طلاق نمی دهد. بنابراین همه چیز بستگی به دلایل و البته نظر قاضی دارد و نمی توان با اطمینان گفت که با وجود دلایل طلاق حتما حکم طلاق صادر خواهد شد.

وکیل طلاق توافقی در تهران

اگر ساکن تهران هستید و نیاز به وکیل طلاق توافقی در تهران هستید ما می توانیم در این امر به شما کمک کنیم تا بتوانید به راحتی و در کمترین زمان مراحل کار خود را جلو ببرید .

برای دریافت مشاوره از وکیل طلاق توافقی سرکار خانم سارا وطن دوست با شماره 02144084512 تماس حاصل نمایید .

طلاق توافقی

همانطور که اشاره شد در طلاق یکطرفه از جانب مرد بدون دلیل ، مهریه و حقوق مالی خانم باید بطور کامل پرداخت شود و در طلاق از طرف زوجه نیز قضات معمولا سختگیرانه برخورد می کنند و ممکن است زوجین حتی سالها درگیر کار طلاق باشند.

در طلاق توافقی همانطور که از اسمش پیداست زن و شوهر حداقل ظاهراً رضایت به طلاق دارند و هردو با تصمیم گیری و توافق در خصوص مسائل مشترک زندگی زناشویی اقدام به طلاق توافقی می کنند . طلاق توافقی سریعترین ، ساده ترین و کم دغدغه ترین مسیر برای جدایی زن و شوهر می باشد چراکه در این نوع طلاق زوجین هردو راضی به جدایی بوده و برای طلاق با یکدیگر توافق دارند و  در صلح و آرامش از یکدیگر جدا می شوند.

بنابراین با توجه به سختیهایی که طلاق یکطرفه بویژه برای خانمها دارد بدون شک طلاق توافقی می تواند مناسبترین راه برای جدایی باشد.

توصیه ما: به زوجینی که قصد طلاق دارند این است که پیش از اقدام برای تقدیم دادخواست طلاق اقدامات لازم جهت ادامه زندگی مشترک از جمله مراجعه به مشاور خانواده ، در صورت لزوم مراجعه به روانپزشک ، کمک از بزرگترهای خانواده و اقدامات دیگری که هرچند ناچیز ممکن است در استحکام و پایداری خانواده و زندگی مشترک موثر باشد، انجام دهند چراکه برای جدایی و طلاق هرگز دیر نیست و بهتر این است که طلاق آخرین گزینه باشد.

ما مفتخریم که در بسیاری از پرونده هایی که زوجین یا یکی از آنها به دفتر مراجعه کرده اند با همفکری و صحبت با زوجین موفق به ایجاد صلح و سازش بین آنها شده ایم و این تلاش برای تداوم یک زندگی زناشویی بویژه کسانی که دارای فرزند مشترک هستند برای ما نهایت مسرت و خوشحالی است.

وکیل طلاق توافقی

طلاق توافقی چیست؟

در طلاق توافقی همانطورکه از نامش پیداست هیچ دعوای یکطرفه ای از جانب زوج و زوجه مطرح نشده و زوجین با یکدیگر صحبت کرده و توافق می کنند از هم جدا شوند . در این نوع طلاق یا زوجین از ابتدا کش مکش و تنش زیادی با یکدیگر ندارند یا اینکه بعد‌ از کش مکش و دعوای بسیار نهایتاً بایکدیگر به توافق رسیده اند یعنی هیچ یک از زوجین ظاهراً مخالفتی با طلاق نداشته و بعد از توافق بر سر مسائل مشترک زندگیشان مانند حقوق مالی زوجه ، حضانت فرزندان ، اموال مشترک و غیره برای طلاق توافقی اقدام می کنند.

شرایط طلاق توافقی چیست؟

همانطور که در فوق اشاره کردیم انحلال نکاح روشهای مختلفی دارد و طلاق توافقی ساده ترین راه رهایی از ازدواجیست که به دلیل مشکلات و اختلافات بوجود آمده برای زن و مرد طاقت فرسا و غیرقابل تحمل شده است .

تنها شرط طلاق توافقی ، توافق زوجین برای طلاق است و این توافق با صحبت و تعامل بین آنها ایجاد می شود . ممکن است زوجین یا یکی از آنها در مرحله ای از زندگی واقعا احساس کنند دیگر نمی توانند با هم ادامه دهند و تصمیم به جدایی بگیرند درصورتیکه هر دو راضی به این امر باشند باید در مورد مسائل مشترک زندگی خود مانند حقوق مالی زوجه ، اموال مشترک ، حضانت فرزندان و غیره تعیین تکلیف کرده و با هم توافق کرده و بعد از توافقات اولیه نسبت به طی مراحل طلاق اقدام کنند .

در ادامه بطور کامل به شما آموزش می دهیم که چگونه بصورت توافقی طلاق بگیرید.

در طلاق توافقی چه چیزهایی به زن تعلق می گیرد؟

همانطورکه اشاره شد در طلاق توافقی ، قانون تعیین نمی کند که چه چیزهایی به زن تعلق بگیرد و درواقع این زن و مرد هستند که بر سر مسائل مشترک توافق می کنند ولی درصورتیکه بخواهیم طبق قانون عمل کنیم تصمیم گیری در مورد مواردی که به زن تعلق می گیرد بصورت ذیل خواهد بود.

  1. مهریه : مهریه در هر صورت به زن تعلق می گیرد مگر اینکه خود اومهریه اش را ببخشد و یا به نحو دیگری توافق کنند.
  2. نفقه : به زنی که از همسرش تمکین می کند نفقه تعلق می گیرد و در خصوص نفقه معوقه ممکن است زن ادعایی نسبت به آن نداشته یا با همسرش توافق دیگری نمایند.
  3. اجرت المثل : اجرت المثل هزینه ایست که بابت انجام کارهای منزل و شیر دادن ، بزرگ کردن و نگهداری از فرزندان و غیره به زن تعلق می گیرد و زن می تواند آن را از مرد طلب کند مگر اینکه با هم توافق دیگری نمایند و یا زن ادعایی نسبت به آن نداشته باشد .
  4.  حضانت فرزندان : حضانت فرزند چه دختر و چه پسر تا سن 7 سالگی با مادر است و بعد از آن برای دختر تا 9 سالگی و برای پسرتا 14 سالگی با پدر می باشد مگر اینکه زوجین توافق دیگر ینمایند.
  5. جهیزیه : جهیزیه متعلق به زن است و در هر زمان که بخواهد می تواند آن را مسترد نماید مگر اینکه با همسرش به نحو دیگری توافق کند.

 

آیا در طلاق توافقی ، توافقات زوجین باید کتبا نوشته شود ؟

درصورتیکه زوجین حقیقتاً به توافق رسیده و به یکدیگر اعتماد دارند قانونا نیازی به درج کتبی توافقات نیست چراکه در جلسه رسیدگی کلیه توافقات توسط قاضی از طرفین یا وکلای آنها پرسیده شده و در رای صادره قید می شود ولی به دلایل غیرقابل پیش بینی ممکن است هریک از زن و مرد پیش از جلسه دادرسی از توافقاتی که شفاهاً بایکدیگر داشته اند صرف نظر کنند بنابر این بهتر این است که تمام توافقات در یک صورتجلسه کتباً قید شده و توسط زوجین با حضور دو شاهد امضا شود یا اینکه توافقات در دفترخانه بطور رسمی نوشته و امضا شود تا بعدها هیچ شک و شبه ای در آن بوجود نیاید.

به دلیل پیچیدگیها و جزئیاتی که پرونده های خانواده دارند برای تنظیم صورتجلسه طلاق توافقی بهتر است با وکیل متخصص در امر طلاق توافقی مشورت کنید.

صورتجلسه طلاق توافقی چیست؟

زمانیکه زوجین هردو راضی به طلاق هستند و تصمیم میگیرند بصورت توافقی از هم جدا شوند می بایست درمورد تمام حقوق و تکالیف قانونی خود تعیین تکلیف کنند . این حقوق و تکالیف مواردی هستند که دادگاه خانواده در جلسه رسیدگی به آن توجه کرده و در دادنامه نسبت به آن اظهار نظر می کند .

توافقات طرفین معمولا طی یک صورتجلسه ای که شامل تعیین تکلیف در خصوص مسائلی مانند حقوق مالی نظیر مهریه و نفقه و حقوق غیر مالی مثل حضانت فرزندان مشترک می باشد با حضور زوجین یا وکلای آنها تنظیم شده و به امضای آنها می رسد .

دادگاه خانواده با توجه به این صورتجلسه و توافقاتی که در آن صورت گرفته اقدام به صدور رای می نماید و زوجین مکلف به انجام تعهداتی که در صورتجلسه و دادنامه قید شده می باشند . همانطور که اشاره شد تنظیم صورتجلسه الزامی نیست و صرفا برای اطمینان زوجین و جلوگیری از تخلف هریک از آنها از انجام تکالیفی است که نسبت به آن توافق کرده اند.

وکیل طلاق توافقی خانم

برای دریافت مشاوره از وکیل طلاق توافقی سرکار خانم سارا وطن دوست با شماره 02144089943 تماس حاصل نمایید.

برای تنظیم صورتجلسه طلاق توافقی توسط وکیل سارا وطن دوست متخصص در امر طلاق توافقی با ما تماس بگیرید.

وکیل طلاق توافقی

چگونه صورتجلسه طلاق توافقی را تنظیم کنیم؟

زوجین می توانند توافقات خود را در یک صورتجلسه بطور کامل قید کرده و آنرا امضا کنند و بهتر است امضای توافقنامه نزد حداقل دو نفر شاهد صورت گرفته و به امضای شهود نیز برسد.

تنظیم صورتجلسه هم توسط خود زوجین امکانپذیر است هم توسط وکیل طلاق توافقی  دادگستری و همچنین زوجین می توانند برای تنظیم توافقنامه به دفترخانه مراجعه کرده و موارد توافقشان را بطور رسمی ثبت کنند . مثلا ممکن است خانم مهریه خود را در قبال طلاق به مرد ببخشد که در این صورت در دفترخانه اقرارنامه ای در خصوص بذل مهریه تنظیم و به امضای زوجه می رسد و در مقابل وکالتنامه ای نیز تنظیم شود که در آن مرد به زن وکالت در طلاق می دهد که به آن حق طلاق می گویند.

صورتجلسه طلاق توافقی باید کامل و جامع باشد و تمام مسائل مشترک زندگی زن و مرد را در بر بگیرد به نحوی که هیچ ابهامی در آن نبوده و هیچ موردی بصورت مجهول باقی نماند.

در هر صورت تنظیم صورتجلسه الزامی نیست ولی با توجه به احتمال پشیمانی هر یک از زوجین از توافقات صورت گرفته بهتر است موارد توافق کتباً نوشته شود تا بعداً مشکلی بوجود نیاید.

در ادامه با نحوه تنظیم توافقنامه طلاق توافقی و مواردی که باید در آن قید شود همراه ما باشید.

در صورتجلسه طلاق توافقی چه مواردی باید قید شود؟

در صورتجلسه طلاق توافقی می بایست در مورد کلیه مسائل مشترک زوجین تعیین تکلیف شود .

این موارد عبارتند از :

  •  مهریه: مهریه به محض وقوع عقد بر ذمه زوج مستقر می شود و در صورت مطالبه زن تحت هر شرایطی باید پرداخت شود حتی اگر زن از شوهر تمکین نکند یا زنا کرده باشد مگر اینکه زن مهریه اش را ببخشد . مهریه حتی بعد از فوت زن به وراثش می رسد و اگر زن در زمان حیاتش آن را مطالبه نکرده باشد ، وراثش بعد از مرگ او می توانند آن را مطالبه کنند .

ممکن است زن تمام یا قسمتی از مهریه را بخشیده باشد یا اینکه تمام یا قسمتی از مهریه را گرفته باشد و نسبت به آن ادعایی نداشته باشد و همچنین ممکن است مهریه اش را نگرفته باشد و قرار بر این شود که مرد بطور کامل مهریه اش را بپردازد یا ترتیبی برای پرداختش معین شود ، در هرصورت در صورتجلسه باید در مورد مهریه تعیین تکلیف شده و صراحتاً قید شود.

  •  نفقه زوجه: نفقه نیز مانند مهریه با وقوع عقد ازدواج بر عهده مرد است و قانونا زنی که از شوهرش تمکین می کند مستحق نفقه می باشد و مرد ملزم به پرداخت آن است. نفقه یا خرجی شامل موارد و هزینه هایی است که زن با توجه به شان و مقام اجتماعی و خانوادگی و تحصیلی برای زندگی احتیاج دارد مانند هزینه های خورد و خوراک ، لباس و لوازم آرایشی بهداشتی ، هزینه های درمان و پزشکی ، مسکن و غیره.

در صورتجلسه طلاق توافقی باید حتما قید شود که زن در مورد نفقه گذشته ادعایی دارد یا خیر مثلا ممکن است زن نفقه اش را تا روز تنظیم توافقنامه کامل گرفته باشد و ادعایی نسبت به آن نداشته باشد همچنین ممکن است نفقه نگرفته باشد و قرار براین باشد توسط مرد به او پرداخت شود یا اینکه نسبت به آن ادعایی نداشته باشد و در هرحال باید در صورتجلسه نسبت به آن تعیین تکلیف شود.

  •  جهیزیه زوجه: یکی دیگر از مسائلی که در صورتجلسه می بایست تعیین تکلیف شود جهیزیه زوجه است . اگر زوجه جهیزیه را مسترد کرده باشد باید در صورتجلسه قید شود جهیزیه در ید زوجه است و ادعایی نسبت به آن ندارد و درصورتیکه جهیزیه در منزل مرد باشد و قرار بر استرداد آن به زن باشد .

در توافقنامه ترتیب و تاریخ استرداد آن قید خواهد شد و گاهی ممکن است زن جهیزیه ای نبرده یا جهیزیه اش طی سالها از بین رفته و یا جایگزین شده باشد که در این صورت طبق توافق طرفین در صورتجلسه عدم ادعای زوجه نسبت به جهیزیه یا هر ترتیب دیگری که مورد توافق باشد نوشته می شود .

  •  اجرت المثل ایام زوجیت: اجرت یعنی هزینه ای که ما برای انجام کاری که دیگری برای ما انجام می دهد می پردازیم مثل کسی که در ترمینال ساک ما را حمل می کند و ما هزینه این کار او را می پردازیم .

اجرت المثل یعنی اجرتی که بر سرآن توافق نشده ولی عرفا بابت مثل آن کار اجرت پرداخت می شود. اجرت المثل ایام زوجیت ، اجرتی است که بابت کارهایی که زن در منزل انجام می دهد توسط مرد باید پرداخت شود مثل جارو کردن ، ظرف شستن و سایر کارهای منزل و همچنین شیر دادن به نوزاد و نگهداری از فرزندان .

در صورتجلسه باید حتما در مورد اینکه زن نسبت به اجرت المثل ادعایی دارد یا خیر نیز تعیین تکلیف شود.

  •  حضانت فرزند یا فرزندان: حضانت یعنی نگهداری و مراقبت از فرزند که هم حق و هم تکلیف والدین است. زمانیکه پدر و مادر از یکدیگر جدا می شوند طبیعتاً کودکان آسیب بیشتری می بینند به همین دلیل قانونگذار حضانت را هم حق والدین می داند هم تکلیف آنها و در زمان طلاق حتما نسبت به حضانت آنها باید تعیین تکلیف شود.

ممکن است زن و مرد صاحب فرزند یا فرزندان صغیر یا رشید باشند که در طلاق توافقی باید در مورد حضانت فرزندانی که در سن حضانت هستند توافق صورت پذیرد و در صورتجلسه قید شود که حضانت فرزندان مشترک با کیست.

قانونا حضانت بچه تا سن 7 سالگی با مادر و بعد از آن تکلیف حضانت با پدر است ولی در طلاق توافقی زوجین می توانند برخلاف آن توافق کرده و در صورتجلسه قید نمایند ولی در هر صورت باید نسبت به حضانت فرزندان تعیین تکلیف شود.

برای دریافت مشاوره از وکیل طلاق توافقی سرکار خانم سارا وطن دوست با شماره 02144084512 تماس حاصل نمایید.

مثلا ممکن است توافق نمایند فرزند پسر با پدر و فرزند دختر با مادر زندگی کند یا برعکس و همچنین ممکن است حضانت بین زوجین در روزهای هفته تقسیم شود و فرزندان چند روز در هفته با مادر و چند روز با پدر زندگی کنند.

  •  ملاقات با فرزند یا فرزندان: با وقوع طلاق توافقی بین زوجین فرزندان با والدی زندگی خواهند کرد که قبلا توافق شده است لکن هر پدر و مادری حق دارد فرزندش را که نزد دیگری زندگی می کند ملاقات نماید و این امر نیز باید در صورتجلسه طلاق توافقی قید شود. مثلا اگر حضانت با مادر باشد توافق شود که پدر یک روز در هفته بتواند فرزندش را ببیند.
  •  نفقه فرزندان: طبق قانون نفقه فرزندان بر عهده پدر می باشد ولی در طلاق توافقی ممکن است زوجین برعکس این امر را توافق کنند که مثلا نفقه بر عهده مادر باشد و این مورد نیز باید در صورتجلسه قید شود.

وکیل سارا وطن دوست را در اینستاگرام دنبال کنید.

وکیل طلاق توافقی

نمونه صورتجلسه و توافقنامه طلاق توافقی

صورتجلسه طلاق توافقی

این توافقنامه در تاریخ 05/01/1400 فیمابین خانم … فرزند … با شماره شناسنامه … صادره از … و کدملی … به نشانی … و آقای … فرزند … با شماره شناسنامه … صادره از … و کدملی … به نشانی … در راستای اصل آزادی اراده وقراردادها طبق مواد 10 و 219 قانون مدنی در کمال صحت و سلامت عقلی زوجین منعقد شده و با امضای ذیل آن مورد تایید آنها می باشد.

مقرر شد زوجین بصورت توافقی برای طلاق اقدام نمایند و توافقات آنها به شرح ذیل می باشد.

1- مهریه : کل مهریه زوجه 213 عدد سکه تمام بهار آزادی ، هزار شاخه گل رز و یک سفر حج عمره می باشد که زوجه 200 عدد سکه تمام بهار آزادی و هزار شاخه گل رز را بذل کرده و نسبت به آن ادعایی ندارد و تعداد 13 عدد سکه تمام بهار آزادی و یک سفر حج عمره بر ذمه زوج باقی می ماند که همزمان با ثبت صیغه طلاق می بایست پرداخت نماید.

2- نفقه : زوجه نفقه معوقه خود را بطور کامل دریافت نموده و نسبت به نفقه گذشته و حال و آینده خود ادعایی ندارد.

3- اجرت المثل ایام زوجیت: زوجه نسبت به اجرت المثل ایام زوجیت ادعایی ندارد .

4- جهیزیه : جهیزیه در ید زوج بوده و مقرر شد در تاریخ 30/05/1400 به زوجه مسترد شود و زوج می بایست همکاری لازم را جهت بسته بندی و انتقال جهیزیه به عمل آورد.

5- حضانت فرزند: زوجین یک دختر 4 ساله به نام نیکا دارند که حضانت او با مادر است.

6- ملاقات فرزند: مقرر شد نیکا روزهای 5 شنبه از ساعت 5 بعدازظهر تا جمعه ساعت 8 شب نزد پدرش بماند. درصورتیکه زوجه از ملاقات فرزند توسط پدر امتناع نماید حق اقامه دعوا توسط زوج محفوظ است.

7- نفقه فرزند: نفقه فرزند بر عهده زوج بوده و می بایست ماهیانه مبلغ 4 میلیون تومان به حسابی که برای او افتتاح می شود واریز کند همچنین کلیه مخارج متفرقه مانند ثبت نام در کلاسهای آموزشی یا مدرسه غیرانتفاعی و هزینه های غیرقابل پیش بینی مثل هزینه های درمان کودک با زوج خواهد بود.

توضیحات: مقرر شد زوجین تا سه روز از تاریخ تنظیم این صورتجلسه اقدام به ثبت نام در سامانه تصمیم برای مراجعه به جلسات مشاوره پیش از طلاق نمایند و همچنین مقرر شد طلاجات زوجه که در ید زوج می باشد ، شامل یک سرویس جواهر ، دستبند کارتیه ، انگشتر گل سرخ ، نیم ست طلای سفید و یک زنجیر و پلاک با اسم نیکا می باشد همزمان با استرداد جهیزیه به زوجه مسترد نماید.

این صورتجلسه در  دو نسخه و 7 بند تنظیم و به امضای طرفین و شهود رسیده و مورد تایید زوجین می باشد.

برای مشاوره با وکیل طلاق توافقی با این شماره02144089943 تماس بگیرید . 

در طلاق توافقی قاضی در دادگاه چه سوالاتی از زن و مرد می پرسد؟

در طلاق توافقی قاضی دادگاه خانواده در مورد کلیه حقوق و تکالیف زوجین سوال پرسیده و در دادنامه نسبت به آنها تعیین تکلیف می کند. درصورتیکه زوجین صورتجلسه طلاق توافقی را تنظیم و به دادگاه ارائه داده باشند قاضی با توجه به توافقات به عمل آمده رای خواهد داد.

درهرحال در جلسه رسیدگی به طلاق توافقی ، قاضی از زوجین در خصوص کلیه حقوق مالی و غیر مالی آنها سوال خواهد پرسید.

سوالات دادگاه به شرح ذیل است:

  1.  زوجه نسبت به مهریه ادعایی دارد؟
  2.  زوجه نسبت به نفقه و اجرت المثل ادعایی دارد؟
  3.  زوجه نسبت به جهیزیه ادعایی دارد؟
  4.  زوجین فرزند مشترک دارند؟
  5.  حضانت فرزندان با چه کسی است؟
  6.  حق ملاقات با فرزندان به چه صورت است؟
  7.  نفقه فرزندان با چه کسی است؟
  8.  زوجه دوشیزه است یا خیر؟

برای دریافت مشاوره از وکیل طلاق توافقی سرکار خانم سارا وطن دوست با شمار 02144084512 تماس حاصل نمایید.

بخشنامه جدید طلاق توافقی 

در گذشته اقدام برای طلاق توافقی بسیار ساده و سریع انجام می شد طوریکه زوجین می توانستند در یک روز بطور توافقی جدا شوند. بعد از تصویب قانون جدید حمایت از خانواده در سال 92 شرایط طلاق توافقی تغییر کرده و قانونگذار رویه سختگیرانه تری را نسبت به گذشته در نظرگرفته است.

طبق ماده 25 قانون حمایت از خانواده متقاضیان طلاق توافقی می بایست در جلسات مشاوره شرکت کنند و مراجعه به مراکز مشاوره قبل از تقدیم دادخواست را در اختیار زوجین قرار داده است لکن با ابلاغ بخشنامه شماره 55/9000 مورخ 02/09/1397 قوه قضاییه به دفاتر خدمات قضایی ، ارائه گواهی عدم انصراف از طلاق صادره از مراکز مشاوره بهزیستی در هنگام تقدیم دادخواست طلاق توافقی اجباری شده است.

آیا در طلاق توافقی زن باید مهریه ی خود را ببخشد؟

سوالی که بسیاری از زوجین در خصوص طلاق توافقی دارند این است که آیا در طلاق توافقی مهریه بخشیده می شود یا خیر ؟ در پاسخ باید عرض نماییم که در طلاق توافقی نیازی نیست که حتما مهریه بخشیده شود و این امر کاملا در اختیار زن و شوهر است.

که در توافقات خود چه تصمیمی گرفته اند، ممکن است آقا به این دلیل رضایت به طلاق دارد که خانم تمام یا بخشی از مهریه اش را در قبال آن بخشیده است و یا بدون بخشش مهریه توافق به طلاق کرده اند ولی رویه ی معمول در جامعه بدین شکل است خانم تمام یا بخشی از مهریه اش را در قبال طلاق می بخشد تا همسرش را راضی به طلاق نماید.

برای دریافت مشاوره از وکیل طلاق توافقی سرکار خانم سارا وطن دوست با شماره 02144089943 تماس حاصل نمایید.

آیا زنی که حق طلاق دارد می تواند برای طلاق توافقی اقدام کند؟

وکالت در طلاق که در زبان عامیانه به آن حق طلاق می گویند به این معنی است که مرد طی وکالتنامه ای در دفترخانه به زن وکالت می دهد تا بتواند با گرفتن وکیل طلاق توافقی از جانب او و بدون نیاز به حضور مرد با مراجعه به دادگاه با گرفتن حکم دادگاه اقدام به طلاق خود نماید.

این وکالت ممکن است ضمن عقد ازدواج یا بعد‌از آن به زن داده شود ولی نکته مهم این است که وکالت در طلاق هرچند بصورت شرط ضمن عقد داده شده باشد می بایست حتما بصورت رسمی در دفترخانه طی وکالتنامه ای مستقل به زن اعطا شود تا مورد قبول محاکم باشد.

همچنین ممکن است این وکالت در زمان بروز اختلاف و تصمیم زوجین به جدایی به زن داده شود که در اینصورت زوجین اصولا با یکدیگر به توافق رسیده و برای سهولت در امر طلاق ، مرد وکالت در طلاق را به همسرش می دهد و درواقع زن از جانب مرد وکیل طلاق توافقی میشود که خودش را طلاق دهد ولی چون قانون می گوید برای مراجعه به دادگاه یا خود اصیل باید حضور داشته باشد یا وکیل طلاق توافقی دادگستری ، زن با دادن وکالت از طرف همسرش به وکیل طلاق توافقی دادگستری می تواند اقدام به طلاق نماید و دادخواست با عنوان طلاق توافقی ثبت می شود.

برای مشاوره حقوقی رایگان با وکیل طلاق توافقی با ما در تماس باشید .

وکیل طلاق توافقی

آیا برای طلاق توافقی باید وکیل بگیریم؟

به استثنای موردی که زن وکالت در طلاق داشته و بخواهد از حق طلاق خود استفاده کند ، در طلاق توافقی حضور وکیل طلاق توافقی الزامی نیست و زن و شوهر خود به تنهایی و بدون نیاز به وکیل طلاق توافقی می توانند طبق مراحلی که در ادامه مقاله توضیح خواهیم داد ، برای طلاق توافقی اقدام نمایند ولی با توجه به اینکه زوجین با مسائل حقوقی و رویه دادگاههای خانواده آشنایی ندارند مسلماً مدت زمان زیادی را باید برای طی مراحل قانونی طی کنند.

طلاق توافقی به سه روش زیر امکانپذیر است

 طلاق توافقی توسط خود زوجین و بدون نیاز به وکیل

در صورتیکه زن  شوهر تصمیم به جدایی و طلاق گرفته و در این زمینه با یکدیگر توافق می کنند ، در صورتیکه وقت و انرژی کافی داشته باشند می توانند خود شخصا و بدون نیاز به حضور وکیل طلاق توافقی اقدام نمایند. در ادامه بطور کامل توضیح خواهیم داد که چگونه می توان بدون وکیل طلاق توافقی اقدام به طلاق توافقی کرد.

 طلاق توافقی توسط دو وکیل و بدون نیاز به حضور زوجین

ممکن است زوجین وقت کافی برای انجام مراحل طلاق توافقی نداشته یا مایل نباشند که با همسر خود رو در رو شده یا اینکه در محیط دادگاه رفت و آمد داشته باشند بنابراین هرکدام می توانند برای خود وکیل طلاق توافقی بگیرند. لازم به ذکر است با توجه به توافقی بودن طلاق ، زوجین می توانند با هم به یک وکیل طلاق توافقی مراجعه کرده و با دادن وکالت برای دو وکیل همکار اقدام نمایند. در اینصورت دیگر نیازی به حضور هیچ یک از زوجین در مراحل طلاق نخواهد بود.

 طلاق توافقی با حضور یکی از زوجین و یک وکیل

ممکن است زن از همسرش وکالت در طلاق یا حق طلاق داشته باشد که در این صورت گرفتن وکیل طلاق توافقی  الزامیست و خانم باید با در دست داشتن مدارک خود از جمله وکالتنامه طلاق به وکیل طلاق توافقی مراجعه کند و در اینصورت درواقع خانم به وکالت از طرف شوهرش به وکیل طلاق توافقی وکالت می دهد و درواقع با آن حق طلاق برای مرد وکیل می گیرد. در این روش زن اصالتاً در دادگاه حضور خواهد داشت و وکیل طلاق توافقی با وکالت مع الواسطه از طرف مرد در دادگاه و مراحل طلاق حاضر خواهد شد.

همچنین ممکن است زن حق طلاق نداشته باشد ولی نخواهد شخصاً در مراحل طلاق حضور داشته باشد و وکیل طلاق توافقی بگیرد و یا برعکس ممکن است زن شخصاً حاضر شده ولی مرد تمایلی به حضور نداشته باشد و وکیل طلاق توافقی بگیرد.

برای دریافت مشاوره از وکیل طلاق توافقی سرکار خانم سارا وطن دوست با شماره 02144089943 تماس حاصل نمایید.

مزایای وکیل طلاق توافقی

سوالی که مطرح می شود این است که اگر زن و شوهر به تنهایی و بدون حضور وکیل طلاق توافقی می توانند اقدام به طلاق توافقی کنند چرا باید با صرف هزینه ، سراغ وکیل طلاق توافقی بروند ؟

  1.  صرفه جویی در وقت : با توجه به اینکه معمولاً طرفین شاغل بوده و برای انجام امور مربوط به طلاق توافقی می بایست مرخصی بگیرند و یا از کسب و کار خود بزنند و همچنین ممکن است به لحاظ روحی و روانی یا به هر دلیل دیگری تمایلی به حضور در مراحل طلاق نداشته باشند می توانند با گرفتن وکیل طلاق توافقی مثل همیشه به کار و زندگی خود پرداخته و با آرامش خاطر امر طلاق توافقی را به وکیل طلاق توافقی بسپارند.
  2.  انجام طلاق توافقی در کوتاهترین زمان ممکن : غالباً سرعت در انجام کارهای اداری و قضایی برای زوجین حائز اهمیت است و به علت عدم آگاهی آنها از قوانین و همچنین رویه دادگاهها ممکن است ماهها درگیر کار طلاق خود باشند درصورتیکه وکیل طلاق توافقی در امر طلاق توافقی ، با تجربه خود و آشنایی با رویه دادگاهها و شعب مختلف می تواند مسیری که ممکن است 6 ماه یه طول انجامد در کمتر از یک ماه انجام دهد.
  3. احتمال ایجاد صلح و سازش: در برخی موارد ممکن است زوجین برای سپردن پرونده طلاق یا اخذ مشاوره به دفتر وکیل طلاق توافقی مراجعه کنند و در همان جلسه با کمک و راهنمایی وکیل طلاق توافقی با توجه به سابقه و تجربه او در زمینه دعاوی و مشکلات خانواده ، زوجین صلح و سازش کرده و فرصت دیگری به زندگی خود بدهند و برای تدوام آن تلاش کنند و همچنین ممکن است زوجین با هم توافق نداشته باشند و با مراجعه به وکیل طلاق توافقی و برگزاری جلسه ای با حضور آنها موفق به اخذ رضایت طرف دیگر برای طلاق توافقی شوند. 
  4. رعایت حقوق زوجین: با توجه به اینکه هر یک از زن و مرد در مقابل طرف دیگر دارای حقوق و تکالیفی است که ممکن است زوجین نسبت به آن بی اطلاع باشند و این ناآگاهی موجب تضییع حقشان شود بنابراین حضور وکیل طلاق توافقیو یا مشاوره حقوقی به سود هر دو طرف بوده و مانع تضییع حقوق احتمالی آنها خواهد شد.

وکیل طلاق توافقی

مراحل طلاق توافقی توسط زوجین و بدون وکیل چیست؟

برای طلاق توافقی زوجین می بایست به ترتیب ذیل عمل نمایند .

  •  ثبت نام در سامانه تصمیم و مراجعه به مراکز مشاوره:اولین اقدام زوجین بعد از توافق برای طلاق، ثبت نام در سامانه تصمیم و مراجعه به مراکز مشاوره پیش از طلاق می باشد. کافیست یکی از زوجین با مراجعه به سایت تصمیم که زیر نظرسازمان بهزیستی کشور می باشد با پر کردن فرمهای مربوطه در سامانه ، ثبت نام کرده و بعد از آن زوجین باید در تاریخهای تعیین شده به یکی از مراکز مشاوره مراجعه نمایند.

تعداد جلسات مشاوره 5 جلسه می باشد  که بعد از آن، مرکز مربوطه یک گواهی مبنی بر عدم امکان صلح و سازش بین زوجین صادر می کند که تازه بعد از آن زوجین می توانند دادخواست طلاق را تقدیم نمایند.

توجه داشته باشید که حضور در جلسات مشاوره الزامی بوده و گواهی صادره از مرکز مشاوره باید به پیوست دادخواست تقدیم دادگاه شود وگرنه دادگاه به خواسته زوجین ترتیب اثر نداده و آنها را برای ثبت نام در سامانه و شرکت در جلسات مشاوره هدایت خواهد کرد و این امر باعث اتلاف وقت فراوانی خواهد شد.

  •  تقدیم دادخواست طلاق توافقی:زوجین با در دست داشتن مدارک خود و گواهی مرکز مشاوره باید به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواستشان را با عنوان دادخواست طلاق توافقی ثبت کنند بعد از آن، دادخواست توسط دفتر خدمات قضایی به دادگاه خانواده محل سکونت زوجین ارجاع می شود.

برای تقدیم دادخواست لازم است ابتدا نسبت به ثبت نام در سامانه ثنا از همان دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید چراکه با ثبت نام ثنا تمام ابلاغیه ها از طریق پیامک به شما اطلاع داده خواهد شد و شما می توانید از طریق سامانه عدلیران ابلاغیه های ارسالی از دادگاه را مشاهده نمایید.

  •  ارجاع پرونده به یکی از شعب دادگاه خانواده و تعیین وقت رسیدگی:بعد از ارسال دادخواست و ضمائم آن به دادگاه توسط دفتر خدمات قضایی ، پرونده توسط دفتر کل ثبت و توسط معاونت ارجاع به یکی از شعب دادگاه ارجاع می شود و بعد توسط مدیر دفتر آن شعبه ، تحت یک شماره کلاسه و بایگانی ثبت شده و بعد با دستور دادگاه وقت رسیدگی تعیین شده و به زوجین ابلاغ می شود.

بعضی از شعب دادگاه خانواده با مراجعه زوجین قبل از جلسه رسیدگی نیز اقدام به صدور گواهی عدم امکان سازش می کنند و شما می توانید بعد از ارجاع پرونده به شعبه با همسر خود به شعبه مربوطه مراجعه کرده و زودتر از موعد اقدام نمایید.

ارتباط با وکیل طلاق توافقی : 02144089943

  •  رسیدگی دادگاه:دادگاه با حضور زوجین یا وکلای آنها رسیدگی را انجام می دهد و در مورد نحوه توافق آنها سوال کرده  و زوجین باید به سوالاتی که در فوق اشاره کردیم پاسخ دهند از زوجین می پرسد که باید از قبل توافقاتشان را نوشته باشند یا با هم هماهنگ باشند . در جلسه رسیدگی اصل مدارک از قبیل سند ازدواج یا وکالتنامه باید همراه زوجین یا وکلایشان باشد. دادگاه بعد از تنظیم صورتجلسه و امضای ذیل آن توسط طرفین ، زوجین را به مشاوره دادگاه و برخی از شعب به اخذ گواهی عدم بارداری ارشاد می کنند.
  •  مراجعه به مشاوره دادگاه خانواده:بعد از جلسه ، زوجین باید مبلغ 140.000 تومان فیش واریزی خود را که اصولا از طریق باجه بانک ملی در همان مجتمع قابل واریز است ، به دفتر دادگاه ارائه دهند و بعد دفتر ، نامه ای جهت معرفی به مشاوره به زوجین می دهد که این مشاوره در همان مجتمع دادگاه خانواده مستقر بوده و زوجین از قسمت کپی یک فرم مشاوره تهیه کرده و با تکمیل این فرم که شامل توافقات طرفین است به ضمیمه معرفی نامه شعبه به مشاوره مراجعه می کنند.

مشاور با تکمیل فرم مربوطه و امضای آن ، زوجین را به شعبه هدایت می کند . لازم به ذکر است که این مشاوره صرفاً جنبه تشریفاتی داشته زمان زیادی از زوجین نمی گیرد.

  •  آزمایش عدم بارداری:برخی از شعب دادگاه خانواده برای صدور رای ، از زوجه گواهی عدم بارداری می خواهند که در اینصورت زوجه می تواند با مراجعه به آزمایشگاه و گرفتن گواهی عدم بارداری آنرا به ضمیمه نامه مشاوره به دادگاه ارئه دهد.

برخی از دادگاههای خانواده آزمایشگاه دارند که زوجه می تواند در اثنای انجام امور مربوط به طلاق همانجا آزمایش داده و در کمتر از یک ساعت گواهی خود را بگیرد. باید توجه داشت خانمی که دوشیزه است نیاز به آزمایش عدم بارداری ندارد و باید برای تایید بکارت به پزشکی قانونی ارجاع شود.

  •  گواهی بکارت: این گواهی صرفاً برای خانمهایی صادر می شود که با همسرشان مقاربت نداشته و دوشیزه هستند. در صورتیکه خانم باکره باشد باید در دادگاه به این امر اشاره کند در اینصورت دادگاه معرفی نامه ای به پزشکی قانونی ارسال کرده و زوجه برای انجام معاینه باید به آنجا مراجعه نماید بعد از آن جواب پزشکی قانونی بطور سیستمی برای دادگاه ارسال خواهد شد .

مزیت اثبات بکارت خانم از این جهت است که زوجین بعد از طلاق می توانند اسم همسر سابقشان را از شناسنامه خود پاک کنند.

ارتباط با وکیل طلاق توافقی : 02144084512

  •  صدور گواهی عدم امکان سازش: بعد از انجام اقدامات مربوط به آزمایش و مشاوره و ارئه مدارک آن به شعبه ، دادگاه اقدام به صدور گواهی عدم امکان سازش می کند. برخی از شعب دادگاه خانواده در همان روز رای را صادر کرده و منشی آنرا تایپ و بعد توسط دفتر همانجا به زوجین بصورت حضوری ابلاغ می شود و برخی از شعب نیز به زوجین می گویند بروید رای که صادر شود به شما ابلاغ می کنیم .
  •  اسقاط حق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی:گواهی عدم امکان سازش رایی است که دادگاه در طلاق توافقی صادر می کند و این رای قابل تجدیدنظرو فرجامخواهی بوده و هر یک از زوجین می تواند تا 20 روز از تاریخ ابلاغ نسبت به آن تجدینظرخواهی کرده و بعد از آن 20 روز هم فرصت دارند که از رای فرجامخواهی کنند یعنی رایی که صادر شده قطعی نبوده و 42 روز زمان می برد تا قطعی شود و بعد از قطعیت رای ، زوجین می توانند برای ثبت طلاق اقدام نمایند. ( ارتباط با وکیل طلاق توافقی : 02144089943 )

برای اینکه زوجین بتوانند سریعتر نسبت به ثبت طلاق در دفترخانه اقدام نمایند می توانند در دادگاه بعد از صدور رای و ابلاغ آن طی لایحه ای حق تجدیدنظرخواهی و فرجامخواهی خود را ساقط کنند که در این صورت دادگاه به آنها قطعیت رای را خواهد داد و زوجین در همان روز می توانند برای ثبت طلاق خود اقدام کنند و42 روز منتظر گذشت مهلت تجدیدنظر و فرجام نمانند.

  •  ثبت طلاق در محضر:آخرین مرحله از طلاق توافقی مراجعه زوجین به دفتر طلاق و اجرای صیغه طلاق توسط محضر می باشد که با ارائه گواهی عدم بارداری یا بکارت زوجه ، رای دادگاه ، گواهی قطعیت رای ، شناسنامه و کارت ملی زوجین و عقدنامه انجام می پذیرد.

دفترخانه ها برای ثبت طلاق تعرفه دولتی دارند ولی به دلیل اینکه تعداد طلاقهایی که هر دفتر طلاق می تواند ثبت کند با توجه به سهمیه بندی ، محدود به ثبت تعداد معینی طلاق در سال می باشد و با توجه به آمار بالای طلاق و تمام شدن سهمیه برخی از دفاتر طلاق ، آنهایی که هنوز سهمیه دارند ممکن است مبالغ بالاتری از تعرفه از زوجین بگیرند.

سهمیه دفاتر طلاق در تهران 182 طلاق در سال است . تعرفه ثبت طلاق در محضر 1.500.000 تومان می باشد ولی متاسفانه بسیاری از دفاتر رقمی بالاتر از این عدد میگیرند و در تهران این هزینه بین 2 تا 4 میلیون تومان می باشد.

 

زمان عده زن در طلاق توافقی چقدر است؟

عده زن در طلاق توافقی مانند طلاق از طرف زوج یا زوجه همان سه طهر (سه ماه) است و یعنی بعد از طلاق زن می بایست سه بار عادت ماهیانه و پاک شود که با توجه به اینکه اصولا زنان در ماه یکبار دوره قاعدگی دارند همان سه ماه را به عنوان عده در نظر می گیرند ولی اگر زن باردار باشد باید تا زمان زایمان عده نگه دارد حتی اگر کمتر از سه ماه به وضع حملش مانده باشد.

ارتباط با وکیل طلاق توافقی : 02144084512

آیا بعد از ثبت طلاق توافقی زن و شوهر می توانند به هم رجوع کنند؟

در طلاق توافقی درصورتیکه در رای صادره طلاق رجعی قید شده باشد ، زن و شوهر می توانند در مدت عده به هم رجوع کنند که این رجوع باید در دفتر طلاق و شناسنامه های زوجین ثبت شود و بعد از رجوع تمام توافقات به جای خود باز گشته و همه چیز به حالت سابق بر می گردد.

باید توجه داشت که رجوع می بایست حتما از طرف مرد صورت بگیرد و هر گفتار یا عملی که نشان دهنده بازگشت به زندگی زناشویی باشد برای رجوع کفایت می کند مثل اینکه مرد زن را در آغوش بگیرد یا به او بگوید که دوستش دارد در اینصورت رجوع اتفاق می افتد .

برای رجوع نیازی نیست که زوجین دوباره عقد کنند ، همینکه رجوعشان را به دفتر ازدواج اعلام و ثبت کنند کافیست. در طلاق بائن امکان رجوع وجود نداشته و زن و مرد در صورت تمایل به بازگشت به زندگی مشترک می بایست مجدداً عقد کنند.

برای دریافت مشاوره از وکیل طلاق توافقی سرکار خانم سارا وطن دوست با شماره 02144089943 تماس حاصل نمایید.

طلاق توافقی چقدر زمان می برد؟

طلاق توافقی نیز مانند سایر دعاوی از زمان ثبت نام در سامانه تصمیم و تقدیم دادخواست تا ثبت طلاق پروسه ای چندین ماهه دارد گذراندن جلسات مشاوره باتوجه به تراکم پرونده در دادگاه خانواده محل زندگی زوجین حداقل 40 روز ممکن است زمان ببرد .

بعد از آن در صورتیکه دادخواست یکطرفه باشد ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف و بازگشت آن به دادگاه نیز ممکن است بین یک تا دو ماه زمان ببرد و بعد از آن نیز تعیین وقت رسیدگی در دادگاه خانواده با توجه به تراکم پرونده ها ممکن است از دو هفته تا دو ماه طول بکشد همچنین صدور رای و ابلاغ آن به زوجین در برخی از شعب خانواده ممکن است تا یک ماه زمان بر باشد ،

درواقع اگر زوجین خود بدون دخالت وکیل دادگستری ( وکیل طلاق توافقی ) اقدام به طلاق توافقی نماید تقریبا بین 4 تا 6 ماه زمان میبرد تا پرونده به نتیجه برسد.

ارتباط با وکیل طلاق توافقی : 02144089943

چگونه در سریعترین زمان ممکن طلاق توافقی بگیریم:

همانطورکه ملاحظه می کنید اگر طلاق توافقی توسط خود زوجین انجام شود ممکن است ماهها زمان نیاز داشته باشد و در بسیاری از موارد ممکن است یکی از زوجین با دیگری برای جلسات مشاوره و … همکاری نکند و پروسه طلاق را به تاخیر بیاندازد درصورتیکه قصد طلاق دارید و زمان آن برایتان اهمیت دارد یا نمیخواهید در جلسات مشاوره شرکت کنید ، کلا باید دعوای خود را تغییر دهید و به نحوی طرح دعوا کنید که دیگر نیازی به مراحل طلاق توافقی مثل جلسات مشاوره نباشد و در واقع با تغییر خواسته در جلسه رسیدگی به طلاق توافقی در سریعترین زمان ممکن طلاق بگیرید.

برای ارتباط با وکیل طلاق توافقی بین یک هفته الی یک ماه بدون حضور در جلسات مشاوره با این شماره 02144084512 تماس بگیرید.

مزایای طلاق توافقی چیست؟

  1.  طلاق در کوتاهترین زمان: در طلاق توافقی از آنجایی که زن و مرد با یکدیگر توافق کرده اند دیگر نیاز به اثبات دلایل طلاق و دفاع طرف دیگر نبوده و از طرفی با اسقاط حق تجدیدنظر و فرجامخواهی توسط زوجین ، طلاق در زمان بسیار کوتاهتری نسبت به طلاق یکطرفه انجام می گیرد.
  2.  کاهش هرینه های طلاق: همانطورکه می دانید در طلاق یکطرفه از جانب زن ، ارائه دلایلی که دادگاه را مجاب به صدور حکم طلاق کند الزامیست به همین دلیل خانمها برای استفاده از اهرم فشار و جمع آوری دلایل طلاق مجبور به طرح دعاوی مختلفی از جمله مطالبه مهریه و نفقه می شوند و مرد در مقابل اقدام به طرح دعوای الزام به تمکین و غیره می کند همین امر علاوه بر اینکه زمان زیادی از زوجین خواهد گرفت ، طرح این دعاوی و دفاع در مقابل آن بویژه اگر توسط وکیل طلاق توافقی انجام شود هزینه های زیادی را نیز برای زوجین در پی خواهد داشت درحالیکه در طلاق توافقی نیازی به طرح دعاوی مختلفی نیست و صرفا با یک دادخواست طلاق توافقی به نتیجه خواهند رسید .
  3. عدم نیاز به ارائه و اثبات دلایل طلاق از طرف زوجه: با توجه به توافقات زوجین در خصوص مسائل مشترک زندگی زناشویی و رضایت هردو برای طلاق ، لازم نیست زوجه دلیلی برای طلاق ارائه دهد و دادگاه به صرف توافق طرفین و انجام تشریفات قانونی اقدام به صدور گواهی عدم امکان سازش می کند .
  4.  کاهش آسیبهای روحی ناشی از طلاق: طلاق در هر نوعی که باشد و بنا به هر دلیلی که اتفاق بیوفتد ، بلحاظ روحی تنشهایی را برای زوجین یا فرزندانشان به همراه خواهد داشت بویژه در طلاقهایی که یکی از زوجین راضی به طلاق نبوده و با یکدیگر دعوا دارند و مسلما در طلاق توافقی به دلیل رضایت طرفین  و توافقات آنها ای التهاب و تنش بسیار کمتر می باشد .

می توانید با مشاوره ای کوتاه با وکیل سارا وطن دوست ( وکیل طلاق توافقی ) از نحوه طرح دعوای طلاق توافقی اطلاع حاصل کرده یا با سپردن پرونده طلاق خود به راحتی و در کوتاهترین زمان ممکن یعنی کمتر از یک ماه با کمترین هزینه گواهی عدم امکان سازش گرفته و طلاق خود را ثبت کنید.

برای ارتباط با وکیل طلاق توافقی بین یک هفته الی یک ماه بدون حضور در جلسات مشاوره با این شماره 02144084512تماس بگیرید .

وکیل طلاق توافقی

هزینه های طلاق توافقی چقدر است؟

هزینه های طلاق توافقی شامل موارد ذیل می باشد:

هزینه مراکز مشاوره : جلسه ای حدود ۱۰۰ هزار تومان (۵ جلسه)

هزینه دادرسی : از ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان

هزینه آزمایش عدم بارداری: ۱۰۰ تا ۱۴۰ هزار تومان

هزینه مشاوره یا داوری : ۱۴۰ تا ۲۰۰ هزار تومان

هزینه محضر : از 1/5 تا 4 میلیون تومان

ارتباط با وکیل طلاق توافقی : 02144084512

هزینه های طلاق توافقی بر عهده زن است یا مرد؟

هزینه هایی که در فوق به آن اشاره شد با توجه به توافقی بودن طلاق بستگی به توافقات زوجین دارد ولی معمولا هزینه ها بین زوجین تقسیم می شود ، گاهی نیز چون مرد به زن وکالت در طلاق داده است بطور کلی خود را کنار کشیده و در هیچ یک از مراحل طلاق حضور نداشته و هزینه ای را متقبل نمی شود و کلیه هزینه ها بر عهده زن می افتد .

در پایان آرزوی ما این است زوجینی که با عشق و علاقه زندگی مشترک خود را آغاز کرده اند با همفکری و تبادل نظر و راهنمایی و مشاوره با افراد متخصص از اقدام برای طلاق صرفنظر کرده و تمام تلاش خود را برای بازسازی زندگی زناشویی و ادامه زندگی مشترک بکار بسته و در کنار هم همه مشکلات را حل کرده و از نو شرع کنند ، این امر ممکن است دشوار بنظر برسد لکن غیرممکن نیست .

ارتباط با وکیل طلاق توافقی : 02144089943

مدارک مورد نیاز برای ثبت دادخواست طلاق توافقی

  1. عقدنامه
  2. شناسنامه و کارت ملی زوجین
  3. گواهی عدم انصراف صادره از مرکز مشاوره
  4. صورتجلسه توافقات زوجین ( الزامی نیست)

برای دریافت مشاوره از وکیل طلاق توافقی سرکار خانم سارا وطن دوست با شماره 02144089943 تماس حاصل نمایید.

وکیل طلاق توافقی

نمونه دادخواست طلاق توافقی

سوالات متداول:

  • برای طلاق توافقی کجا باید رفت؟ درصورتیکه زوجین خود شخصا و بدون دخالت وکیل طلاق توافقی بخواهند برای طلاق توافقی اقدام نمایند باید ابتدا از طریق سامانه تصمیم برای جلسات مشاوره ثبت نام کرده و بعد از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به ثبت دادخواست طلاق اقدام نمایند.
  • طلاق توافقی از چه نوع طلاقی است؟ طلاق توافقی درواقع از نوع طلاق خلع است که در این نوع طلاق زن تمام یا قسمتی از مهریه اش را می بخشد و دادگاه گواهی عدم امکان سازش صادر می کند این نوع طلاق بائن است.
  • آیا در طلاق توافقی امکان رجوع زوجین وجود دارد؟ طلاق توافقی از نوع خلع بوده و بائن است یعنی زوجین نمی توانند رجوع کنند ولی درصورتیکه زوجه از بذل خود رجوع کند یعنی بگوید من مهریه یا مالی را که بخشیده ام میخواهم در اینصورت مرد هم می تواند از طلاق رجوع کند.
  • آیا جلسات مشاوره برای طلاق توافقی اجباریست؟ درصورتیکه زوجین بدون دخالت وکیل طلاق توافقی بخواهند برای طلاق توافقی اقدام نمایند جلسات مشاوره اجباری بوده و قبل از تقدیم دادخواست می بایست با ثبت نام در سایت تصمیم بهزیستی در 5 جلسه مشاوره پیش از طلاق شرکت کنند.
  • آیا ارائه گواهی عدم بارداری برای ثبت طلاق اجباریست؟ ماده 31 قانون حمایت از خانواده ارائه گواهی پزشکی مبنی بر بارداری یا عدم بارداری را برای ثبت طلاق در محضر الزامی دانسته است.
  • مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش چقدر است؟ بعد از صدور رای توسط دادگاه ، به طرفین ابلاغ می شود و زوجین ظرف 20 روز مهلت تجدیدنظرخواهی داشته و بعد از آن 20 روز هم مهلت فرجامخواهی دارند که ممکن است هریک از زوجین نسبت به تجدیدنظرخواهی یا فرجامخواهی اقدام کنند که در اینصورت از تاریخی که رای تجدیدنظر یا فرجام ابلاغ می شود تا سه ماه فرصت دارند طلاق خود را ثبت کنند. و درصورتیکه اعتراضی به رای نداشته باشند از تاریخی که مهلت 20 روزه تجدیدنظر و 20 روزه فرجامخواهی تمام می شود تا سه ماه وقت دارند طلاق خود را ثبت نمایند در غیر اینصورت گواهی مربوطه از اعتبار ساقط شده و زوجین مجبورند کلیه مراحل را مجدداً از ابتدا انجام دهند.
  • آیا حق تجدیدنظر و فرجام خواهی از رای دادگاه در طلاق توافقی قابل اسقاط است؟ زوجین می توانند بعد از ابلاغ رای دادگاه با تقدیم لایحه به شعبه مربوطه حق تجدیدنظر و فرجام خود را اسقاط کنند که در اینصورت دیگر نیازی به گذشت 40 روز برای قطعیت رای نیست و زوجین می توانند بعد از اسقاط حق خود قطعیت رای را از دادگاه گرفته و نسبت به ثبت طلاق اقدام کنند.

برای ارتباط با وکیل طلاق توافقی بین یک هفته الی یک ماه بدون حضور در جلسات مشاوره با این شماره 02144084512 تماس بگیرید.

پیام بگذارید

وکیل سارا وطن دوست

برای دریافت آخرین اخبار ، به روزرسانی ها ، تبلیغات و پیشنهادات ویژه ای که مستقیماً به صندوق ورودی شما تحویل داده می شود ثبت نام کنید.
نه ممنون
وکیل سارا وطن دوست
X